Kodin turvallisuuden ystävät tarvitsevat yhden näistä 7 sovelluksesta saadakseen oikean suojan!

Turvallisuus on yksi niistä asioista, joista sinulla ei ole varaa tinkiä, varsinkin jos omistat arvotavaroita tai jos sinulla on perhe. Oma tila tai kotipaikka ei riitä, jos muukalainen voi tulla ja jättää sen sekaisin, eikä jätä sinulle mahdollisuutta saada selville kuka loukkasi tilaasi ja mistä aloittaa, jos haluat löytää tekijän .

Perinteinen tapa käsitellä turvallisuusongelmia on aina ollut turvayrityksen palkkaaminen, hienojen lukkojen hankkiminen tai jopa vahtikoirien hankkiminen turvaamaan. Vaikka yllä olevat menetelmät ovat päteviä ja tuottavat tuloksia, on tärkeää ajatella myös laatikon ulkopuolelta ja katsoa teknologian, joka auttaa sinua vahvistamaan turvallisuuttasi. Alla kerrotaan, kuinka voit käyttää tietokonettasi, puhelintasi tai tablettitietokonettasi tietoturvagadgetina lataamalla upeita tietoturvasovelluksia:

1. SecureHome
Voit ladata tämän sovelluksen Applen sovelluskaupasta, ja se toimii pääasiassa äänivalvonnan kautta. Tietokoneessasi on sisäänrakennettu mikrofoni, joka havaitsee liikkeen tai puheen aiheuttamat äänet ja äänet, ja jos se havaitsee tällaisia ​​ääniä, sovellus antaa hälytyksen. Toinen tämän sovelluksen käytön etu on, että voit ohjata sitä etäpaikasta, jolloin voit virittää ja poistaa kodin hälyttimen virityksen.

2. IWatchU
Tämä sovellus auttaa henkilöä pitämään silmällä jokaista talon osaa, johon hän on sijoittanut USB-kamerat. Kuvittele esimerkiksi tietäväsi mitä takaovella, olohuoneessa tai missä tahansa muussa talon huoneessa tapahtuu, kun olet poissa ystävien luona. Saat kaikki tiedot puhelimeesi tämän sovelluksen avulla, eikä sinun tarvitse edes liikkua.

3. iCam
Tämä turvasovellus edellyttää, että sijoitat turvakamerat strategisesti, paikkaan, jossa odotat havaitsevasi jotain hämärää tai missä todella tarvitset silmäsi. iCam-sovelluksen avulla pääset kotisi tapahtumiin reaaliajassa, ja käytössäsi olevat anturit laukeavat. Yksikään tekijä ei voi kävellä vapaana käytyään kotonasi, koska sinulla on kovia videotodisteita syyttää häntä.

4. Kotikello
Jos pidät valokuvasta videon sijaan, tämä sovellus auttaa sinua saavuttamaan turvallisuustavoitteesi. Tässä sovelluksessa on se, että aina kun henkilö laukaisee anturit, kamera ottaa kuvia kiinnostavasta alueesta, jotka voidaan tallentaa tietokoneellesi tai jopa pilviisi. Lisäksi voit jopa saada kameran ottamaan kuvia asunnostasi muutaman minuutin tai tunnin välein, mikä on kohtuullinen aika, jotta pysyt perillä mitä kotona tapahtuu.

5. iSentry
Jos tietokoneessasi on sisäänrakennettu verkkokamera, tämä tietoturvasovellus on sinulle sopiva. Voit asentaa yllä olevan sovelluksen tietokoneellesi ja jättää tietokoneen strategiseen paikkaan siten, että voit nähdä katseesi kotonasi aina, kun kamera havaitsee liikettä huoneessa. Lisäksi sovellus on ilmainen; sinun tarvitsee vain ladata se.

6. iSmartAlarm
Kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus on älykäs hälytys, joka ilmoittaa sinulle aina, kun tunkeilija pääsee kotiisi. Sinun tarvitsee vain ostaa Wi-Fi-kamera ja ladata tämä sovellus. Jos kamera havaitsee liikettä talossasi, sovellus lähettää sinulle sähköpostin, tekstiviestin tai jopa soittaa sinulle. Sinun tulee ilmoittaa viranomaisille aina, kun kuulet sovelluksesta, koska viranomaisilla on paremmat valmiudet käsitellä tekijöitä.

7. Dropcam
Vaikka tätä pidetään yleensä korkealaatuisena vaihtoehtona, sinulla ei ole todellakaan varaa tinkiä turvallisuudestasi. Tämä sovellus erottuu muista sen tarjoamien ominaisuuksien vuoksi. Voit katsoa kuvamateriaalia kaikesta talossa tai sen ympärillä tapahtuvasta myös pimeässä, voit kommunikoida jonkun kanssa toisessa päässä ja voit zoomata kuviin tai epäilyttäviä hahmoja, jotka väijyvät kotonasi. Tämä tarkoittaa, että voit valita pieniä yksityiskohtia, ominaisuus, joka on erittäin tärkeä turvallisuuden ja valvonnan kannalta.

Turvallisuus on yksi niistä asioista, joista sinulla ei ole varaa tinkiä, varsinkin jos omistat arvotavaroita tai jos sinulla on perhe. Oma tila tai kotipaikka ei riitä, jos muukalainen voi tulla ja jättää sen sekaisin, eikä jätä sinulle mahdollisuutta saada selville kuka loukkasi tilaasi ja mistä aloittaa, jos haluat löytää tekijän…