Kuinka säilyttää häämekkosi täydellisesti

Yksi parhaista tavoista säilyttää rakkaat muistosi hääpäivästäsi on puhdistaa ja säilyttää hääpukusi. Hääpuvun pukeminen on kohta, jossa useimmat naiset sanovat tunteneensa ensimmäistä kertaa kunnolla naimisissa. Hääpuvut ovat intiimejä muistutuksia ihmisten elämää määrittävästä päivästä. Tässä on viisivaiheinen opas hääpukusi täydelliseen säilyttämiseen.

1: Palauta mekkosi kutistuneet osat
Jotkut hääpuvun osat, kuten korsetti tai liivi, ovat alttiita kutistumaan. Kun ne kohtaavat hien, juomien tai jopa sateen kosteutta, ne voivat kutistua ja menettää alkuperäisen muotonsa. Tämä on niin yleinen ongelma miesten paitojen kauluksissa, että jotkut kuivapesulaitokset tarjoavat erityisiä palveluita paitojen kaulusten palauttamiseksi alkuperäiseen kokoonsa. Ennen kuin puhdistat mekkosi säilöntäkoneen, maksa kuivapesuyritykselle, joka palauttaa mekon kutistuneet osat alkuperäiseen kokoonsa.

2: Vältä vahvoja kemikaaleja
Monet hääpuvut tahraavat jollain tavalla itse hääseremonian jälkeen. Nämä tahrat tulee poistaa ennen mekon säilyttämistä. Valitettavasti et voi käyttää tavallisia tahranpoistotuotteita useimmissa hääpukuissa, koska ne voivat haalistua ja värjäytyä ajan myötä. Sinun tulisi valita kuivapesukone, joka käyttää inerttiä liuotinta mekkosi puhdistamiseen. Tavallinen liuotin voi reagoida kemiallisesti mekkosi kanssa ja vaikuttaa siihen, kuinka hyvältä se näyttää säilytyksen jälkeen.

3: Valitse ympäristöystävällinen puhdistusratkaisu
Mekkosi kestää pidempään varastossa ja näyttää paremmalta, jos valitset vihreän puhdistusratkaisun. Kaikki inertit puhdistusliuokset eivät ole ympäristöystävällisiä. Vihreät kuivapesulaitteet käyttävät tuotteita, kuten GreenEarth™, jotka eivät sisällä perkloorietyleeniä tai muita myrkyllisiä aineita, jotka voivat reagoida hääpuvun kanssa. Tämä jättää mekkosi näyttämään ja tuntumaan pehmeämmältä ja kirkkaammalta. Useimmat vihreät puhdistustuotteet ovat silikonipohjaisia, mikä tarkoittaa, että ne eivät tahraa, haalistu tai värjää mekkoasi, kun säilytät sen.

4. Osta ammattimainen säilytyslaatikko
Kustannusten vuoksi monet morsiamet houkuttelevat pyytämään mekkonsa kuivapesua ennen kuin yksinkertaisesti panevat sen kasaan. Säilyttämistä on valitettavasti muutakin. Yleinen vaihtoehto on mekon puhdistaminen ja pakkaaminen erityiseen laatikkoon, jossa on etuikkuna, jonka läpi mekkoa voi katsella. Tämä on ihanteellinen tapa ihailla mekkoasi avaamatta sitä ja altistamatta sitä epäpuhtauksille. Säilytyslaatikot on valmistettu hapottomasta pahvista, joten mekko näyttää täydelliseltä, kun avaat sen 20 vuoden jälkeen.

5. Valitse Tallennuspaikka
Kun mekkosi on puhdistettu, valmistettu ja säilytetty laatikossa, viimeinen vaihe on löytää ihanteellinen säilytyspaikka. On sanomattakin selvää, että mekkosi säilyttäminen valoisassa tai kosteassa paikassa tarkoittaa, että se ei kestä kauan. Paras paikka on viileä, kuiva paikka, jossa on alhainen kosteus ja jossa ei ole vaaraa, että kosteutta pääsee laatikkoon tai mekkoon.
Johtopäätös
Suoritatpa jokaisen näistä viidestä vaiheesta erikseen tai annatpa Chicagon keskustan kuivapesulan hoitaa kaikki, voit olla varma, että mekkosi säilyy täydellisesti säilynyt tulevina vuosina.

Yksi parhaista tavoista säilyttää rakkaat muistosi hääpäivästäsi on puhdistaa ja säilyttää hääpukusi. Hääpuvun pukeminen on kohta, jossa useimmat naiset sanovat tunteneensa ensimmäistä kertaa kunnolla naimisissa. Hääpuvut ovat intiimejä muistutuksia ihmisten elämää määrittävästä päivästä. Tässä on viisivaiheinen opas hääpukusi täydelliseen säilyttämiseen. 1: Palauta mekkosi kutistuneet osat Jotkut hääpuvun osat, kuten korsetti…