Kutistuneiden paidan kaulusten laajentaminen

Jos paidoistasi on yhtäkkiä tullut liian tiukka kauluksen ympärillä, on mahdollista, ettet ole vain noussut yössä. Räätälit ja paitasuunnittelijat tekevät määrätietoisesti paidan kauluksista pari kokoa liian isoja ennakoiden niiden kutistuvan. Valitettavasti kutistunut kaulus voi tehdä kalliistakin paidasta sietämättömän. Tässä on kolmivaiheinen opas kutistetun paidan kauluksen laajentamiseen ja paitojen mukavan käytön jatkamiseen.

1: Osta kauluspaarit
Yleisin syy paidan kaulusten kutistumiseen on se, että paidan kuidut ovat kutistuneet, kun paita on pesty tai kuivattu tietyllä tavalla. Tämä prosessi voidaan kääntää päinvastaiseksi, ja se on parasta yrittää, kun paita on märkä. Voit aina venyttää kauluksia manuaalisesti, kun otat ne pois pesusta, mutta tämä on melko osuma. On helppo tehdä virhe ja repiä paita. Yksinkertaisin ratkaisu on ostaa kauluspaarit. Nämä ovat muovikehyksiä, jotka on suunniteltu kiinnitettäväksi napitettuun paidan kaulukseen. Ruuvikahvaa käytetään näiden kehysten laajentamiseen ja erottamiseen. Kun paita on märkä, kaulus laajenee hieman ja jos prosessi toistetaan, kaulus saattaa palata alkuperäiseen kokoonsa.

2. Käytä kauluksen pidennystä
Kauluksen laajennukset eivät ole halpoja, ja sinun on käytettävä niitä aina, kun peset paitojasi. Expanderit ovat vaivalloista käyttää ja pidentävät todella pesuun kuluvaa aikaa. Joten kuinka elää kutistettujen kaulusten kanssa? Huijareiden tapa on ostaa kauluksen pidennykset. Nämä muistuttavat yleensä paidan nappeja, joissa on joustava lenkki. Silmukka menee nykyisen paidan kaulusnapin yli ja kiinnitetty nappi paidan reiän läpi. Sen sijaan, että ne puuttuisivat kutistuneeseen kaulukseen, nämä elastiset jatkeet antavat sinulle vain muutaman ylimääräisen tuuman. Useimmissa tapauksissa ihmiset eivät koskaan näe jatkeen kuminauhaa, jos käytät solmiota.

3: Käytä korjauspalvelua
Jos et pidä kauluspaarien tai -laajennusten vaivasta, paras vaihtoehto on käyttää kuivapesuyritystä, jossa on kauluksen korjauspalvelu. Jotkut Chicagon keskustan kuivapesutilat takaavat, että kaulus palautetaan alkuperäiseen kokoonsa tai rahat takaisin. Tämä on loistava vaihtoehto ihmisille, joilla on mukavia kalliita paitoja, joita he eivät halua vahingoittaa millään tavalla. Tätä palvelua tarjoavat kuivapesukoneet käyttävät tyypillisesti lämmön ja venytyksen yhdistelmää palauttaakseen kauluksen alkuperäiseen kuntoonsa.

Johtopäätös
Ei ole olemassa yhtä täydellistä tapaa palauttaa kutistunut paidan kaulus. Se riippuu siitä, kuinka paljon sinulla on aikaa, kuinka paljon haluat käyttää ja kuinka paljon paitasi on. Minkä tahansa näistä kolmesta ideasta pitäisi toimia useimpiin paitoihin, ja ne kannattaa ehdottomasti tarkistaa, jos paidan kaulus on kutistunut. Jos olet onnistuneesti venyttänyt paidan kauluksen, miten teit sen? Jätä meille suosikkivinkkisi ja kommentoi alle!

Jos paidoistasi on yhtäkkiä tullut liian tiukka kauluksen ympärillä, on mahdollista, ettet ole vain noussut yössä. Räätälit ja paitasuunnittelijat tekevät määrätietoisesti paidan kauluksista pari kokoa liian isoja ennakoiden niiden kutistuvan. Valitettavasti kutistunut kaulus voi tehdä kalliistakin paidasta sietämättömän. Tässä on kolmivaiheinen opas kutistetun paidan kauluksen laajentamiseen ja paitojen mukavan käytön…